Vrijdag 31 juli & zaterdag 1 augustus: Qw1iBeach

qw1ibeach1

Zon, strand en cocktails… minstens 2 kunnen we al verzekeren. Het andere ligt in Gods handen (maar we hebben er alle vertrouwen in!)
Na de begineditie verleden jaar besloten we het dit jaar nóg beter te doen… en beter zál het zijn:

Vrijdagavond mag iedereen een voorproefje komen nemen van ons strand en onze cocktails. Kom gerust de zwoele zuiderse sfeer opsnuiven en geniet zoals je nooit tevoren.

Zaterdag wordt vanaf 13 uur gestart met een voetbal- en beachvolleybaltornooi. Inschrijven kan op voorhand achter de toog of (voor het voetbaltornooi [facebook]) bij Tijl@Qw1i.be of (voor het beachvolley) bij Lias@Qw1i.be. Ter ere van de winnaars wordt ’s avonds een gratis vat geschonken (meer info bij evenementpagina van voetbal en beachvolley).

Na de overtollige kilootjes van de voorbije barbeque’s er afgesport te hebben, kan je deze er vanaf 18 uur voor slechts €2,5 per stuk vlees weer bijsmullen. En smullen zal het zijn!

Het spreekt uiteraard voor zich dat ook de hele dag het strand (en de cocktails) toegankelijk zijn voor elke levensgenieter of sporfanaat.

Om alles feestelijk af te sluiten, wordt er ‘s avonds een heuse beachparty georganiseerd (enkele DJ’s moeten nog steeds bevestigen, maar we laten zeker iets weten) waar de winnaars van de tornooien gratis binnen mogen en de deelnemers aan ledenprijs. Hier is een korte prijsuitreiking en er wordt een gratis vat getapt ter ere van de winnaars. Wie er maximum profijt uit wil halen, kan voorverkoopkaarten kopen aan de kassa en krijgt zo op de fuif een gratis consumptie.

Meer kunnen we voorlopig nog niet zeggen, of toch wel: tot dan!

voetbal

Het is ondertussen een jarenlange traditie geworden, en daarom doen we het dit jaar nog eens! Inderdaad: het is weer tijd voor het mini-voetbaltornooi van jeugdhuis Qw1i. Vorig jaar gingen de chirojongens van Lennik nog met de eerste prijs lopen, maar in het voetbal is niets zeker!

Op zaterdag 1 augustus mogen alle sportievelingen en voetbalfanaten hun benen komen losschudden of hun stembanden kapot schreeuwen om er toch maar voor te zorgen dat het beste team wint. Dit alles zal plaatsvinden in de schaduw van Qw1iBeach [facebook] achter de sporthal van Lennik.

Het tornooi start stipt om 13 uur. Inschrijven kan vanaf 12:30 of op voorhand achter de toog of bij tijl@qw1i.be. Voor deze inschrijving vragen wij enkel €10, maximum 10 namen per ploeg (de winnaars mogen gratis binnen, de deelnemers aan ledenprijs) en de ploegnaam. In ruil daarvoor krijgen jullie enkele flessen water (zelf af te halen) en zijn jullie verzekerd tegen ongevallen en van veel plezier. Douches zijn voorzien in de sporthal. Het maximum aantal ploegen staat op 10, wees er dus vlug bij!

bbq

Aansluitend (vanaf 18:00) wordt er ook gebarbeque’d. Hiervoor dient men op voorhand te bestellen aan de toog in het jh!

Oh ja, ook nog dit: ’s avonds is er een aflsuitingsfeestje op het Qw1iBeach met een gratis vat ter ere van de winnaars!

Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij tijl@qw1i.be of kom gewoon eens langs in het jeugdhuis!

Dat de besten mogen winnen!

[facebook]

Geef een reactie