Vrijdag 30 & zaterdag 31 juli: Qw1i Beach

2010-07-30 - Qw1iBeach

Zon, strand en cocktails… minstens 2 kunnen we al verzekeren. Het andere ligt in Gods handen (maar we hebben er alle vertrouwen in!)
Vrijdagavond mag iedereen een voorproefje komen nemen van ons strand en onze cocktails. Kom gerust (gratis) de zwoele zuiderse sfeer opsnuiven en geniet zoals je nooit tevoren (gratis inkom).

Zaterdag wordt vanaf 12.30 uur gestart met een voetbal- en beachvolleybaltornooi. Inschrijven kan op voorhand achter de toog of (voor het voetbaltornooi) bij Tijl@Qw1i.be of (voor het beachvolleybaltornooi) bij Lias@Qw1i.be. Je bent wel best een half uur op voorhand aanwezig. Ter ere van de winnaars wordt ’s avonds een gratis vat geschonken (meer info bij evenementpagina van voetbal en beachvolley).

Na de overtollige kilootjes van de voorbije barbeque’s er afgesport te hebben, kan je deze vanaf de late namiddag weer bijsmullen. En smullen zal het zijn!

Het spreekt uiteraard voor zich dat ook de hele dag het strand (en de cocktails) toegankelijk zijn voor elke levensgenieter of sportfanaat.

Om alles feestelijk af te sluiten, wordt er ‘s avonds een heuse beachparty georganiseerd – met DJ’s Trich Van Eynde, Tomaz, Lucas Caroso en Bushkin & des Arts – waar de winnaars van de tornooien gratis binnen mogen en de deelnemers aan ledenprijs. Hier is een korte prijsuitreiking en er wordt een gratis vat getapt ter ere van de winnaars.

Meer kunnen/willen we voorlopig nog niet zeggen, of toch wel: tot dan!

[facebook]

2010-07-30 - Qw1iBeach - Voetbal

Het is ondertussen een jarenlange traditie geworden, en daarom doen we het dit jaar nog eens! Inderdaad: het is weer tijd voor het mini-voetbaltornooi van jeugdhuis Qw1i.

Op zaterdag 31 juli mogen alle sportievelingen en voetbalfanaten hun benen komen losschudden of hun stembanden kapot schreeuwen om er toch maar voor te zorgen dat het beste team wint. Dit alles zal plaatsvinden tijdens Qw1iBeach achter de sporthal van Lennik.

Het tornooi start stipt om 12.30 uur. Inschrijven kan vanaf 12.00 of op voorhand achter de toog of bij tijl@qw1i.be. Voor deze inschrijving vragen wij enkel €10, maximum 10 namen per ploeg (de winnaars mogen gratis binnen, de deelnemers aan ledenprijs) en de ploegnaam. In ruil daarvoor krijgen jullie enkele flessen water (zelf af te halen) en zijn jullie verzekerd tegen ongevallen en van veel plezier. Douches zijn voorzien in de sporthal. Het maximum aantal ploegen staat op 10, wees er dus vlug bij!

2010-07-30 - Qw1iBeach - Volleybal

Voor de tweede keer op rij organiseert jullie favoriete jeugdhuis haar beachvolleybaltornooi. Op zaterdag 31 juli mogen alle sportievelingen en beachvolleybalfanaten hun armen komen losschudden of hun stembanden kapot schreeuwen om er toch maar voor te zorgen dat het beste team wint. Dit alles zal plaatsvinden tijdens Qw1iBeach achter de sporthal van Lennik.

Het tornooi start stipt om 12.30 uur. Inschrijven kan vanaf 12.00 of op voorhand achter de toog of bij lias@qw1i.be. Voor deze inschrijving vragen wij enkel €6, maximum 6 namen per ploeg (de winnaars mogen gratis binnen, de deelnemers aan ledenprijs) en de ploegnaam. In ruil daarvoor krijgen jullie enkele flessen water (zelf af te halen) en zijn jullie verzekerd tegen ongevallen en van veel plezier. Douches zijn voorzien in de sporthal. Het maximum aantal ploegen staat op 10, wees er dus vlug bij!

Oh ja, ook nog dit: ’s avonds is er een aflsuitingsfeestje op het Qw1iBeach met een gratis vat ter ere van de winnaars!

Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij lias@qw1i.be of kom gewoon eens langs in het jeugdhuis!

Dat de besten mogen winnen!

2010-07-31 - Qw1iBeach - BBQ

Aansluitend (vanaf 18 uur) wordt er ook gebarbeque’d. Vlees kost 3-4 euro per stuk en kan besteld worden via marten@qw1i.be. Groentjes, pasta, brood, sauzen, enz… krijg je er gratis bij.

Geef een reactie